Att sälja ungarna…

Det diskuteras en hel del om kändisbebisar. Kändisar säljer sina första bebisbilder för typ 39 millar. Nu har Jennifer Lopez fått tvillingar och de första bilderna på dem misstänks gå för mellan 26-39 millar.

Att tjäna pengar är fult i Sverige. Att tjäna pengar på skönhet är ännu fulare. Att tjäna pengar på sina barn är näst intill tabu.

Jag kanske kan hålla med om att ibland känns det liiite väl. Samtidigt så kommer vi aldrig ifrån att allt har sitt pris. Sedan är det ju så att jag lägger ut bilder på mina barn varje dag. Typ nästan gratis! Inte för att jag på NÃ…GOT sätt försöker inbilla mig att jag har några likheter med Jennifer Lopez, men jag säger att jag gör samma sak som henne, exploaterar mina barn. Hon kommer få mellan 26-39 millar och jag får inte ett öre för det. Vem kallar ni dum?

Dessutom säger jag som Sandra: ”Alla nyfödda ser ju för fan likadana ut!”

Äsch, de flesta av oss är ”till salu”, däremot är det en prisfråga på vad vi kostar. Även om det skulle kännas mer ädelt att säga att vi inte är till salu oavsett pris…! 😉

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Att sälja ungarna…

 1. Det är känsligt det där med att exploatera sina barn och vi har alla olika tankar om det. Jag fick en del höjda ögonbryn när min familj var med i ett Expressen- och Ameliareportage i samband med intervju om boken.
  Självklart hade vi en diskussion om det hemma.

  Men jag menar… en nyfödd. Igenkänningsfaktorn efter en månad är ju noll.Vad spelar det för roll?
  Om inte annat kan ungen få sin framtid ekonomikt säkrad, right?

  (Tänk på alla barnmodeller i klädkatalogerna. DÃ… är det okej att tjäna pengar…)

  SANDRA’s last blog post..Glitter

 2. SANDRA: Ja, det där med exploatering kan ju ses på många olika sätt. Fast oavsett hur man gör och vad man gör,så finns det alltid en massa tyckare som tycker och de brukar sällan vara de ”mest lyckliga” människorna själv…! Man kan ju vända på det hela också och säga att de gör det FÖR sina barns skull , med en sådan summa pengar kan de ju utbilda sig till PRECIS vad de vill om de skulle vilja det, när de blir äldre, fast det hade i opch för sig föräldrarna säkert haft råd med i alla fall, men ändå…! Kram!

 3. Agge: Haha… nog för att jag är blond, men… just nu har jag lurat naturen och är typ brunett… hehe… så jag går inte med på den dealen förrän jag färgat om håret igen…! 😉 😀

 4. Sant, skulle förmodligen göra likadant om jag var Jennifer.
  Eller? Allt är ju realativt.
  Su bjuder på dina ungar i din blogg och det är roligt att se er
  och ta del av er på detta viset.
  Själv får jag inte blogga om min dotter utan att fråga,
  åh de är okey. Vi har talat mkt om inttegritet etc och nätet
  och hur man beter sig.
  Och om dårar förstås.
  Detta var inte menat som ngt kritik till dig eller så!
  Du vet ju att jag gillar din blogg jättemkt.
  Ville bara berätta hur vi har det hemma hos mig.

  Kram på dig!

 5. menuette: Jag tar det inte heller som kritik, eftersom detta är en ständigt närvarande diskussion hemma hos oss. Vi talar om bloggen och vad som är okej. Som jag skrivit tidigare för länge sedan, så har jag två bloggar som jag älskar, men som jag inte får publicera för mina barn och det är helt okej! Sånt måste man respektera. Det är inget ”farligt” men barnen tycker inte det är okej och då är det inte det.

  Nu är ju mina barn, i likhet med mig ganska öppna av sig och har inget emot att figurera i min blogg. Men som sagt, barn är ju olika. Hos oss kan det i stället låta så här:
  http://fatou.se/2006/07/18/bloggkandis/

  😉

  Det viktiga är att vi är överens om vad som får bloggas om och att alla tycker det känns okej. Det är rätt ofta barnen säger ifrån om vissa bilder eller bloggar jag vill skriva om. Sedan är det en hel del bilder som jag själv säger ifrån om, som de vill att jag ska publicera! Särskilt de bilder där de visar, i mitt tycke, allt för mycket hud…! 😀 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.