Ett av de bästa Utvecklingssamtalen…

norrkoping-201.jpg

Jag har idag haft utvecklingssamtal med Mabou. Inga problem. Nu är det ju inte alla utvecklingssamtal som avlöper så här smärtfritt i mitt hem, så jag passar på att njuta som bara den av att det gick så här bra!

För att sammanfatta dagens utvecklingssamtal: han äter bra, han är social, han är trevlig, han är populär bland flickorna, pojkarna och personalen, han är snäll, han är kramig, han är duktig, han är glad, han leker bra, han är klok, han är duktig på att prata, han har empati…

Frökens kommentar efter en stund: ”Ja, det blir nästan lite fånigt att bara säga att allt går så bra…!”

Samtidigt tänker jag i mitt huvud: ”Nej, fortsätt du bara, du skulle bara veta hur många utvecklingssamtal jag åkt hem med i huvudet, gråtande eller arg som ett bi, någon gång måste det ju bli motsatsen…!” 😉

Binta ´s kommentar när jag kom hem och berättade om Mabou ´s utvecklingssamtal: ”Ja, vad bra att han är så på dagis i alla fall då…!”

*Hörde jag ett stygn av avundsjuka där, eller?* 😀

Klickbara länkar till tidigare bloggar om Lyckade och Mindre Lyckade utvecklingssamtal:

http://fatou.se/?s=utvecklingssamtal

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Ett av de bästa Utvecklingssamtalen…

  1. Haha du låter väldigt lik min mamma när du skriver sådär..! Det var alltid alltid en massa bråk med mina äldre bröder, och sedan kom jag helt problemfri 😉 Det kunde likaväl varit hon som skrev det där inlägget!

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou ´s Nyårskrönika del: 1

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou´s Nyårskrönika del: 1

  4. Pingback: Svinvaccin, fönsterputs och utvecklingssamtal

  5. Pingback: Utevklingssamtalen har inte alltid varit så glädjande… | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] var på shoppinghumör! Mabou fyllde sex och jag missade Mabou ´s sexårskalas. Jag hade ett av de bästa utvecklingssamtalen. Ever! JAg letade guldkorn i vardagen! Jag fick ämnet Fördomar i […]

  2. […] var på shoppinghumör! Mabou fyllde sex och jag missade Mabou´s sexårskalas. Jag hade ett av de bästa utvecklingssamtalen. Ever! JAg letade guldkorn i vardagen! Jag fick ämnet Fördomar i […]

  3. […] Igår hade jag utvecklingssamtal för Mabou (7). Det gick jättebra! Han är en flitig kille som är ivrig att lära sig. Som dock, inte helt förvånande, gärna pratar… Jag tycker jag känner igen det där… Nu är det inte det första utvecklingssamtalet med den unge herrn som avlöper fint. […]

  4. […] Mabou. Jag ska erkänna att jag alltid är jättenervös när jag ska gå på utvecklingssamtal. Det beror dock inte på Mabou eller hans uppförande, utan snarare på hans föregångare, d.v.s. hans storasystrar. Idag fanns det inga som helst […]