Gåta.

Ni får EN enda chans var på er att gissa. VEM tror ni, från min familj befann sig HÄR (Klickbar länk) igår? VEM tror ni föll och höll på att bli nedtrampad? (Hon låg ovanpå den tjej som det skrivs om i tidningarna och uppe på henne låg en hög till med folk). VEM tror ni att Akon gav en hjälpande hand för att hjälpa upp igen? …och som skrutit om det hela dagen?

VEM sa ingenting innan hon åkte, utan ringde från konserten så vi fick höra Smack That ”Live” via någons mobil?

VEM tror ni sedan är skitsur på den person som åkte dit igår för att jag inte ens fick veta att Akon var i Sverige? VEM tror ni skulle ha följt med och trängts med ”småflickor” trots att hon är 37 år och inte ens skämts för det?

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Gåta.

 1. Nej, vad kul! Konståkning är en väldigt rolig, men krävande sport.. Jag fick körtelfeber förra året, och hade feber i över 3 månader.. Var tyvärr tvungen att sluta då, eftersom det skulle ta väldigt lång tid att komma tillbaka 🙁 Men jag har börjat dansa ännu mer nu sedan jag slutade jag också 🙂

 2. Cel’Dara: Japp!! Alla rätt!! Du har verkligen läst in dig på min familj! 😀

  Kloktok Rätt svar: Var på Akon: Binta, ville gå på Akon: Jag. 🙂

  Black_ocean: Har trackbackat din blogg! 😉 Kram!

  Charlotte: Jättekul! Trist att du fick sluta, men det verkar som om dans och konståkning hör ihop då! 😉 Kram!

 3. Ã…hneeej vad synd att du missade det! Helt sjukt trist att sitta hemma och höra det från mobilen och veta att man kunde ha varit där :/ Vi for ner från Luleå direkt när vi hörde att han skulle ha en gratiskonsert haha! Men vad COOLT att han hjälpte henne upp! Skulle också ha varit jättemallig 😀 Själv svimmade man ju för att en vakt tröck en i magen och ramlade ner på golvet, så har inte precis mycket att skryta om, förutom att jag var där vilket jag är sjukt nöjd över ändå!
  Hade bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.