Födelsedagsbarnet!

sl370672.JPG

Sssschy! Jag måste viska fram denna blogg, eftersom födelsedagsbarnet har slocknat vid min sida, helt slut av dagens kalasande!

Mabou är så nöjd med sitt sexårs-kalas. Det kom en massa barn, dock inga 18 stycken. Bilden ovan är på Mabou från kalaset och jag måste säga att han är farligt lik Steve Urkel på brillorna att döma.

Vill också påpeka att detta INTE var hans nya födelsedagskläder som jag lagt fram i morse för att han skulle ha på kalaset, däremot säger det en hel del om hans framtidsdrömmar. En polis-tröja dragen över en fotbollströja, kan det bli närmare hans yrkesdrömmar? Knappast!!

Nåja, huvudsaken är att han hade en trevlig födelsedag!!

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Födelsedagsbarnet!

 1. haha han är ju för söt!
  Som jag svarade i min egen blogg så går klänningen ner till knäna och har ”armar” så jag vet inte.. men kanske borde jag ha ett vitt rakt linne under så att det ”förminskar” själva.. klyftan.. haha vill ju inte att brösten ska ta över allt.
  Kanske postar en helbild så att man kan se. Men är ju så jävulskt vit just nu. svårt att se skillnad på mig och klänningen 😛

  Imorgon kommer jag till din stad!

  Kram

 2. Becca: Okej, men om den går ner en bit tycker jag det är okej, tror vi är lite ovana nu för att det är vinter att ”se lite hud” men om du känner dig obekväm i den urringningen, så tycker jag du ska ta ett vitt linne under, så det går upp en bit i alla fall. Om du känner dig ”avklädd” i den, så kommer du tänka på det hela tiden och känna dig illa till mods när du bär den om du inte har ett linne!

  Du får vinka om du ser mig! 😀 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.