Hurra, Hurra, Hurra på Mabous födelsedag!

dsci00058.JPG

(Bilden: Förra året när vi firade Mabous 5-årsdag och Bintas 18-årsdag samtidigt. I år får Mabou dock ett eget kalas!)

Ja, idag fyller min lilla prins sex år. Sex år och har redan öppnat en massa presenter! En liten skolpojke ska han bli det här året!!

Han ska ha kalas för 18 barn idag och jag misstänker att jag kommer att komma hem till ett kaos, när jag kommer hem från jobbet ikväll…!

Grattis lilla prinsen!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Hurra, Hurra, Hurra på Mabous födelsedag!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.