Tonårsmorsa vs. Friherrinnan.

Angående bloggen jag skrev om den roliga person som sägs vara en fejk och som anser min blogg vara farlig, så fick jag ett mail av den personen:

Bäste signatur Tonårsmorsa!
Då jag på senare tid upptäckt att min bloggningshemsida blivit föremål för en mängd oförskämda kommentatorer så har jag med min svärson Philips hjälp återfunnit att er bloggningshemsida har ett inlägg som ”länkar” till min ovan nämnda bloggningshemsida. I min bloggningsmaskin står det klart och tydligt att det är från er bloggningshemsida många av dessa besökare kommer. Jag har svårt att tro att man får ”länka” hur som helst på internet och tänker gå vidare i denna fråga om inte ”länkningen” ”olänkas” å det snaraste.

Högaktningsfullt
Linneá Transchiöld

Det roliga är att inom bloggvärlden är det A och O att länka till varandra, det är liksom det bloggar går ut på i stort och en annan rolig sak är ju att jag ens uppmärksammade bloggen i fråga är ju att hon till att börja med länkar till mig!

Kaka på Kaka har en egen teori om bloggen som kallas ”Friherrinnan”.

Till er som kommenterade den förra bloggen: oroa er inte, jag tar inte illa upp, däremot har Friherrinnan roat mig en del de senaste dagarna. Och om det är någon av mina läsare som skrivit oförskämda kommentarer, så känns det ganska onödigt, däremot så hoppas jag att ni uppfostrar era barn så de INTE blir som henne…! Haha… 😀

Till Friherrinnan, som svar på ditt mail:

See you in court! 😉

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

23 svar på ”Tonårsmorsa vs. Friherrinnan.

 1. Ha ha ha jo nog har hon roat många och hon kommer nog göra det flera gånger, speciellt som hon bryter mot egna regler, genom att blogga till andra sidor, Hon påstår att det är under bra sammanhang , men hallå hon har nog inte alla hästar på rätt plats i stallet tror jag..=)

  Men hon är underhållande att läsa och mina morföräldrar har uttryckt sig chockat likadant andra äldre som fått se bloggen. Verkar inte vara många som håller med henne.

  Fortsätt länka finns inget hon kan göra åt det här, och ”bloggningsmaskinen” ja vad ska man säga..=)

  Fortsätt blogga med henne ibland det är rätt kul ..=)

 2. Ska jag vara helt ärlig har jag igen aning om vad blogg maskinen är för nått, men hon nämner den flera gånger i sin blogg..

  Kanske ska maila hennes svärson Philip och fråga han verkar ju vara värsta hackern på hennes sätt att beskriva honom..;P

  nadia’s last blog post..Nu trasslar det sig igen..=(

 3. nadia: Wow! Det är en sådan som honom man borde ha kontakt med! 🙂 För övrigt tycker jag slutet av mailet också är helt underbart: ” Jag har svårt att tro att man får “länka” hur som helst på internet och tänker gå vidare i denna fråga om inte “länkningen” “olänkas” å det snaraste.”

  😀 😀 😀

 4. Mrs Mulatt : Fast vännen, jag menade verkligen INTE din kommentar, för du skrev ju och ifrågasatte och skrev med ditt namn. Jag menade typ anonyma kommentarer som hon nämner och som är på typ IQ-fiskmås nivå. (I och för sig antagligen på samma IQ-nivå som blogginnehavaren, men ändå…!) 😉

  Marie: ”Olänkas” är oslagbart!! Mitt nya favvouttryck! 😀

 5. Vad bra.. trodde inte heller du syftade på mig =) Kändes bara bra att erkänna om hon nu ska ta tag i detta, så att du vet att jag står för det jag skrivit till 300%!

  Kram

 6. Ha, ha, ha, ha , ha! 😀

  Jag lovar att jag ska starta namninsamling för att protestera mot din eventuella dom när detta fall går till domstol! Ho, ho, ho…

  Kram 🙂

 7. Alltså min bloggningsmaskin är helt hopplös eller är det din? Jag förstår inte varför det olänkas till? Jag ser ingenstans att jag faktiskt har nämt dig dig i min bloggningshemsida. Men det syns inte här.

  // Alter Ego vonfån Tratt

 8. Nej fånTratt är inte drucken. Det blev å konstigt när jag skulle kommentera så jag såg inte / ser inte var jag skriver, alltså såg jag inte dubbeltext och baklängesprat när jag pillade i texten 🙁

 9. Pingback: Fortsättningen… » Tonårsmorsa

 10. Filippa : Haha, du får göra ett försök! Kanske har hon någon typ av kö man kan ställa sig i tills det blir ens tur? 😉

  Wivvi: Så sant!! 🙂

  Ulrika (i Uppsala): Haha… Låter toppen! Kan se domen framför mig: ”Livstids fängelse för olämplig blogg som dessutom vägrar olänka…!” 😀

  Alter Ego Fån Tratt: *S* 😀 Du får öva ett tag…! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Tonårsmorsa vs. Friherrinnan […]