Att blogga eller inte, det är frågan…


sl370736.JPG

Mabou 6 år (Klickbar bild)

Just nu har jag så otroligt mycket bloggar i huvudet, men ingen tid att skriva ner dem. Det är helt otroligt!! Ibland klagar jag på att jag har bloggtorka och inget att skriva om, men nu (även om jag inte kan låta bli att blogga ändå… 😀 ) när jag har så otroligt mycket att skriva om, så har jag ingen tid att göra det.

Visst är livet orättvist, som Mabou brukar säga.

P.S. För er som väntar mailsvar så ligger jag efter även där…! D.S.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Att blogga eller inte, det är frågan…

  1. Pingback: Någon eller ingen? » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] nog med att jag har dåligt med tid att blogga, någon har tömt alla lösenord i datorn så jag måste skicka meddelanden om nya lösenord till […]