Någon eller ingen?

Inte nog med att jag har dåligt med tid att blogga, någon har tömt alla lösenord i datorn så jag måste skicka meddelanden om nya lösenord till en massa ställen när jag loggar in…!

Eller, ursäkta, det är klart att det inte är ”någon” som tömt lösenorden, det är naturligtvis ”ingen” som gjort det, för det är så det brukar vara hemma hos mig. När jag frågar vem som gjort något så är det ”ingen”.

Däremot så börjar jag bli rätt trött och less på ”ingen” som alltid kommer hem till mig och stökar till, rör till det och framför allt som ALDRIG tar undan efter sig!

Eller så är det bara det där gamla handduksspöket (klickbar länk) som bytt namn till ”ingen”!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Någon eller ingen?

  1. RS: Ja, det är samma med mig, jag kör samma lösenord till allt som går, annars skulle det vara omöjligt att hålla reda på dem. Men, som sagt, vissa går det inte och då måste man ta andra eller så det man gavs första gången. 🙂

  2. Ingen har vi här hemma med dessvärre.

    Kanske det är så att någon tonåring har varit på sidor och kollat sådant de inte ska och därför automattömmer datorn på sidor och lösenord.
    De kan vara luriga…. 😉

  3. Hosanna: Ja, vem vet? Och inte får man något vettigt svar när man frågar heller…! 🙁 Men, men tänker på min egen tonårstid och blir lugn, nej, nej, jag menar LIVRÄDD!! 😉

  4. Ha ha nu skrattar jag så jag får ont i magen, detta känner man igen fast från karln å 12 åringen,tonåren har börjat tidigt i vår lilla familj samt att mannen är en slarver, men skönt å se att det inte bara är hos oss ”ingen” stökar till å handuksspöket stjäl alla handukar. Ha en trevlig kväll =)

  5. Pingback: Någon ligger risigt till… » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] inte vill lägga på att ta ut sopor, att inte göra det på fyra dagar, är bara too much!! “Någon” ligger risigt till här […]