Mabous favoritmorfar!

isamorfarparlan.jpg

Min pappa och Isa framför pappas ögonsten. (Klickbar bild)

För ungefär ett halvår sedan flyttade min pappa till Värmland. Det var så klart trist för mig, mina barn och mina bröder, samtidigt som vi unnade pappa att komma bort lite från stan, som han inte är så förtjust i. Särskilt trist var det för Mabou som verkligen är förtjust i morfar!

Han har varit här på besök några gånger sedan han flyttade och nu kom han på besök idag. Han hämtade både mig och ”Gamla Bettan” utanför mitt jobb när jag slutade och sedan åkte vi (tillsammans med min ena bror och hans sambo) för att hämta Mabou på dagis. Han var så glad igår när jag berättade att morfar skulle komma, så det första han frågade när jag kom innanför dörren, var om morfar var med. Jag förklarade att han satt i bilden och väntade.

Glädjetjutet som Mabou gav, måste ha hörts över hela Uppsala… Så snabbt har det aldrig gått att hämta Mabou på dagis, han slet åt sig jackan, satte fötterna till hälften i skorna (han hade inte ens tid att stoppa ner fötterna helt i skorna) och sprang allt han förmådde med skorna till hälften på fötterna, ut till morfar i bilen och kastade sig i hans armar.

Så den här helgen är verklig lycka för Mabou!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Mabous favoritmorfar!

  1. Marie: Ja, det är min pappas ögonsten, fast jag brukar kalla åket för hans fru ”Ulla-Britt”! 😉 Nej, jag känner ingen som tackat nej till en tur i det åket…! Isa åkte för övrigt hem från BB med den som nyfödd, ska det vara fint så ska det…! 🙂

  2. Pingback: Mabou överlycklig! » Tonårsmorsa

  3. Pingback: Morgonblaj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] jag skrivit tidigare, så är min pappa här på besök denna vecka, från Värmlands djupa skogar. Inte minst till Mabou ´s stora glädje. Nu har Mabou […]

  2. Morgonblaj skriver:

    […] antar att han fick lite “lappsjuka” där i Värmlandsskogarna till slut ändå… Ingen är gladare än Mabou, även om vi alla är glada att pappa flyttar tillbaka […]