Släkten är värst (eller bäst)!

sl370701.JPG

Kamelen och Mabou (Klickbar bild) Observera hur även Kamelen sitter och blåser på ljusen, fast hon sitter en meter ifrån…!

Morgonen började med att Mabou sprang ner för att kolla om morfar låg kvar på soffan. Till hans stora besvikelse hade han åkt i väg en stund. Sedan ringde min bror från Stockholm och hans lilla dotter Kornelia (”Kamelen” som jag brukar kalla henne) Kamelen berättade för mig att hon inte ville vara hemma, utan leka med Mabou. Så brorsan kom hit med henne (de bor i Stockholm). När de väl kom så åkte brorsan med Kamelen och Mabou till Fyrishov och badade. Själv passade jag på att städa och byta gardiner i sovrummet (köpta förra helgen, men jag hade inte ens hunnit sätta upp dem på hela veckan).

Sedan kom de hem och lekte en stund, därefter åkte vi till min andra bror och hans sambo, dit vi var bjudna på middag och det var så enormt god mat att jag aldrig ville sluta äta. (Följden av det är att jag nu ser ÄNNU MER ut som en flodhäst, nu skulle barnmorskan se mig! 😉 )

Sedan åkte vi hem igen och nu har jag fått njuta av en stor del av min familje på en och samma dag, så jag bara njuter, särskilt av tanken på att lilla Kamelen nu ligger uppe i Mabous rum och sover sin skönhetssömn. Måtte hon inte vara helt inoljad av Försvarets hudsalva, som hon nästan käkat upp för andra gången på en vecka. (Förra Söndagen var hon här hemma och åt upp min först köpta hudsalva, medan jag var på jobbet och nu upptäckte jag precis att hon ätit upp den andra.)

Det var ju tur att det var just Försvarets hudsalva, eftersom jag fått veta att man faktiskt KAN äta den. (Och även använda den som fett när man steker!)

I morgon ska vi fira Binta som fyller 19 år (jag tror knappt det är sant!) och det bästa med hennes födelsedag är att hennes fästman gett henne en digitalkamera i förskott! GOD BLESS THAT BOY!!

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Släkten är värst (eller bäst)!

 1. ….VAD ÄR DET FÖR FÖDELSEDAGTÃ…RTA DU HAR BJUDIT TILL DIN SON..????
  Ser hemsk ut..Kunde du inte bättre???

 2. Anonym och Katjaana (även om jag kan se att ni har samma IP-nummer och därmed lär vara samma person): Det är en tårta full av riven choklad, gjord av min sons storesystrar. Kommerntarerna var inte så schyssta, men jag förstår att det inte heller var meningen att det skulle vara det. Eller kanske du bara är avundsjuk på all smaskig choklad som mina döttrar gjort tårtan av!! 😛

 3. Ah, Fatou…. tararna forsar pa mig har i USA, min lilla tjej ar sa stor. Kram pa er alla!
  Och Grattis till Mabbe och Bintisen i efterskott fran mig o kribban! Alskar er alla! Jag tycker tartan ser alldeles underbart god ut!!!

 4. Karin: *S* Ja, hon är stor nu, men inte så stor att hon inte vet att man ska äta upp försvarets hudsalva (hon har ätit upp två för mig inom loppet av en vecka, antagligen för att de smakar vanilj, men ingen fara, jag har köpt en ny och den kommer jag NOGA gömma nästa gång jag träffar henne!) Passa på att ha det så bra som möjligt i LA och oroa dig inte, så kommer du att komma hem och njuta av det som du annars blir trött på! 😉 Kram till både dig och Kribban! 🙂

 5. hihi, kanner igen det dar med forsvarets hudsalva, vet inte hur manga hon atit upp for mig:) Men som det kanns nu far hon ata upp alla mina salvor i hela varlden, jag saknar henne massor. Men samtidigt har vi det ju jatte majsigt jag och Kribban, det har varit jatte bra for honom och mig o ha san har egen lyxtid! Vi hors om en vecka! Massor av kramar till dig och dina barn!

 6. Pingback: Bäst att gömma försvarets Hudsalva! » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Brorsan ringde. Hans dotter Kornelia (som jag kallar Kamelen) har varit sjuk några dagar. Nu är hon feberfri och de är uttråkade (han är gräsänkling, då sambon och sonen är i Los Angeles) och bestämde sig för att komma på besök. Jag sa välkommen och sprang och gömde min försvarets Hudsalva! […]