Grattis Binta 19 år!

bintis-2.JPGbinta-i-svart-gambia-08.JPG

Födelsedagsbarnet då och nu (Klickbara bilder)

Idag fyller min äldsta dotter Binta 19 år! Jag kan verkligen inte tro att hon är så stor redan. Även om vi gått igenom mycket under hennes unga liv, så känns det ändå som alldeles nyss hon var en nyfödd liten krabat!

Jag säger inte att det alltid varit en dans på rosor och jag säger inte att det varit helt problemfritt att vara mamma till Binta. Jag säger inte heller att det var optimalt att få barn vid nyss fyllda 18 år och jag säger inte att jag inte fällt många, tröstlösa tårar i frustration, ilska och sorg.

Men vad jag säger är att det har varit en fantastisk erfarenhet att leva med Binta i 19 år. Jag säger att det är en fantastisk tjej med en styrka som är få förunnat. Jag säger att jag även skrattat så mina tårar runnit över en tjej som besitter en massa humor.

Men allra mest säger jag att det bästa jag har är mina fyra barn och att min kärlek till dem alla fyra är ovillkorlig!

Till dig, Binta säger jag: Det är fantastiskt att vara din mamma, det är fantastiskt att se dig växa upp till en ung kvinna, det är helt fantastiskt vad mycket du gett mig och har jag bara gett dig en tiondel av allt det du gett mig, då är jag är väldigt stolt och nöjd mamma! Hoppas du får en bra födelsedag and many more to come!!

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Grattis Binta 19 år!

 1. Hosanna: Tack, varenda ord är sant! 🙂

  Cel’Dara: Som sagt det är det jag bär i mitt hjärta! De berikar mitt liv varje sekund och det är en fröjd att vara förälder till mina barn. Kram!

  Wivvi: Tack, ska be Binta själv läsa era fina gratulationer! Kram!

 2. Hejsan
  Ja ungarna växer ifrån oss, mitt äldsta barnbarn fyller 20 år nu. Hoppas hon fick en fin dag. Har inte varit inne på ett tag nu, har bytt bloggsida.
  Ha en mysig dag/kram Anita

 3. Oj, första gången jag hittar din blogg.
  Kul att din dotter fyller 19 samma dag som jag fyller 19.
  hälsa grattis i efterskott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.