Tonårsproblem.

babies_122.gif

I Allt om Barn har man nu anlitat en expert på tonåringar som ska kunna besvara det mesta som rör våra tonåringar. Hon heter Linda Ulfsdotter. Själv tycker jag det är toppen, eftersom de olika kanaler som finns för att få svar på frågor om barn är väldigt många men jag kan inte komma på ett enda ställe på rak arm, som skulle kunna svara på frågor om problem runt tonåringar.

36_9_2.gif

Jag vet inte om det är mer pinsamt att rådfråga andra vuxna när det gäller tonåringar, än när det gäller barn? Kanske är det så att man då anses ha varit med så länge i föräldraskapet, att man borde ha koll på läget? Men i så fall tycker jag att man glömmer bort att problematiken som kan uppstå runt barn och den problematik som kan uppstå runt ungdomar är totalt skilda!

Jag hoppas en massa föräldrar vågar rådfråga och jag hoppas experten lever upp till sin presentation.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Tonårsproblem.

  1. Tycker det verkar jättebra att dom har en men kan rådfråga om tonåringar, det händer ju så mycket med dem då, alla hormoner som sprutar, min barn är ju inte så stora ännu, men min äldsta närmar sig, han fyllde elva för ett par månader sedan. Jag har haft mycket hjälp av Bup de senaste åren då min son haft det jobbigt. så det har varit skönt att ha deras stöd då jag ibland känt mig så hjälplös till och från, så då har jag fått råd och stöd om hur vi kan lösa allt på bästa sätt för min son. Så jag tror att det är jättebra att det finns personer som man kan rådfråga när man behöver.

  2. Black_ocean: Ja, jag tycker det är väldigt bra också. Dessutom verkar det bli vanligare att det uppstår väldigt stora och allvarliga problem i vissa fall med tonåringar och att det är väldigt svårt att få hjälp förrän det gått allt för långt! Håller tummarna för att det ska gå vägen för er! Kram!

  3. Hej
    Bra initiativ. Men det stör mig tyärr lite att Linda inte själv är tonårsförälder. Eftersom jag själv arbetat med ungdomar på barnmorskemottagning och nu själv är tonårsförälder har det här med att vara tonårsförälder och bemötandet av dem fått ännu en dimension. Så är det bara, hur mycket kunskap man än har av andras tonåringar.
    Men lycka till ändå…Som bollplank kanske jag själv återkommer med en fråga, för man behöver inte bara en annan vuxen, utan flera, att bolla tankar och idéer med! Lycka till.

  4. Svårare i praktiken än i teorin: Ja, det där kan jag verkligen hålla med dig om! hade inte själv noterat att hon inte har egna tonårsbarn, men om det är så så håller jag verkligen med dig! Det är ju som man brukar säga om folk som har mycket bestämda uppfattningar om barnuppfostran, skrapar man lite på dem, så visar det sig ofta att de inte har några egna barn…! Kram och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.