Vad är väl en bal på slottet? *Suck*

Glamour, det är vad jag omges av. Glamour, bling-bling och en väldigt flärdfylld tillvaro. Jag går alltid omkring i högklackade skor, är välsminkad och med perfekta, välmanikyrerade naglar. Jag har alltid moderiktiga kläder och mitt hem är alltid så oerhört välstädat så dammråttorna inte ens vågar komma på besök… sedan vaknade jag!

Insåg att mitt liv är så långt ifrån glamour det bara är möjligt att komma… Jag känner mig ibland som om någon stoppat i mig i en sån där säck och att det är i den säcken jag får leva! Jag lever bland en massa dammråttor som jag ständdigt försöker driva på flykten och mina tvättkorgar har jag nästan glömt bort hur de ser ut på botten, de är i alla fall välfyllda, till skillnad från mitt kylskåp som ständigt är i avsaknad av en massa nödvändiga saker som jag glömt trots att hela min tillvaro är fullt av ett enda kånkande och släpande hem med varor från ICA. På min älskade cykel, ”Gamla Bettan”, förstås.

När jag ibland sätter in mina fötter i ett par högklackade skor, så känns det som om jag stapplar omkring på ett par styltor och jag undrar bara när plågan ska ta slut? En rullator skulle sitta fint, så jag har något att stötta upp mig mot.

Mode vet jag knappt vad det är, för visst har det blivit omodernt med axelvaddar, eller är det möjligen tillbaka igen?

Jag håller på att bli fullständigt uppäten av mitt eget vardagsliv! I need some bling-bling in my life!!

Men vad är väl en bal på slottet…? *Suck* (Sade hon och plockade upp ett gäng leksaker på väg i säng… klockan halv nio på kvällen…!)

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Vad är väl en bal på slottet? *Suck*

 1. jag brukar också fråga mig ”vad är en bal på slottet…”
  En bal på slottet kan vara att få stå i duschen tills varmvattnet tar slut utan att tänka på om nån annan ska duscha, eller att få gå på stan alldeles själv utan stress, eller att måla naglarna nån gång om året. En bal på slottet kan vara så litet men betyda så mycket!
  Ta hand om dig!
  Kram Marie

  Marie’s last blog post..*Maries* Varningsskyltar

 2. Ibland när vardagen känns som ett enda långt köttbull-makaroner-plocka leksaker-smutsiga kläder race, brukar jag tänka; det kommer en dag man kommer att sakna det här. Eller det kanske är dax för ett gäng vilda barnbarn då……

  Nettan

 3. Man brukar säga: ”Man får allt om man vill!” Du väljer själv om du vill leva i ”glamour” eller leva i ”en säck”!

 4. Marie: Oj, vilken bra vardagsbeskrivning av en glamourös dag för en ”vardagsperson”! 🙂

  Nettan: *S* Det har du alldelens rätt i, jag ska försöka komma ihåg det när det känns riktigt trist! 😉

  Nadja: Ja,på sätt och vis väljer man det själv, om inte annat när man väljer att skaffa en stor familj, som jag gjort, fast det är förstås inget jag ångrar, å andra sidan skulle jag ändå vilja bli attackerad av lite glamour ibland! 😉

 5. Du är nog fin i vad du än bär!
  kram
  Vicke
  Ps, på min hemsida har jag lagt upp en sida med mina favoriter, jag tog mig friheten att välja banner själv, tycker du inte om den så får du säga till

 6. Känner igen mig alltför väl emellanåt… på jobbet hyfsat klädd,
  hemma i mjukbyxor och osminkad, fast jag tycker det är jätteskönt
  att slippa göra mig i ordning. Men jag fattar ändå vad du menar. Vi får väl piffa till
  oss lite oftare då….:-)

  kram

 7. Limited edition: Ja, precis! Visst är det skönt att ha det lite slappt också, mellan allt stress,men lite mer glamour skulle ändå inte skada…! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.