Uppsala Reggaefestival 2008.

Nu har man börjat plocka ut artister för Reggaefestivalen i Uppsala 2008. Antagligen har förarbetet till det börjat sedan den förra festivalen avslutades. Ã…ter är det diskussioner i Uppsala för och emot festivalen p.g.a. narkotikan. Min inställning förra året om festivalen kan du läsa HÄR och min åsikt kvarstår. I det blogginlägget belyste jag min oro av att många unga personer kommer i kontakt med droger:

”Personligen är jag inte orolig över det media rapporterar om. Vid ett tillfälle kände jag lukten av hasch, men hörde att det mestadels var långt framme vid scenerna som det röktes mest öppet. Jag tror att liknande sker på alla festivaler och jag är helt övertygad att om man satte in samma polisiära resurser på Spy Bar en helgkväll, så skulle resultaten (relaterat till folkmängd) resultera i samma trista statistik. Det som i så fall är det mest oroande med reggaefestivalen tror jag är att många av dessa ungdomar som togs för narkotikabrott, är så väldigt unga. Däri ligger min oro som förälder. ”

Men läser idag i UNT att man där ändrat reglerna fr.o.m. i år, så kommer barn/ungdomar under 16 års ålder, inte in utan målsmans sällskap, att jämföra med tidigare 13 års gräns. Även här anser jag att festivalledningen tar sitt ansvar och det glädjer mig enormt!

Så personligen måste jag säga att jag välkomnar Uppsala reggaefestival 2008 enormt och hoppas att jag får möjlighet att besöka den i år också!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Uppsala Reggaefestival 2008.

  1. Hej! Kommer du på reggaefestivalen i år? För första gången ska jag dit, med min 11-åriga dotter (som också har en gambisk pappa, som tyvärr dog när hon var liten). Jag ska titta efter dig, och hoppas att jag känner igen dig från bilderna! Kram från Monica.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.