Nytt Afrika-mode 2008.

Som jag bloggat om tidigare är jag väldigt förtjust i Afrikanska kläder. Jag kan inte komma på mer bekväma och sköna kläder att bära, tyvärr får jag chansen allt för sällan…! Hittade lite nytt mode på sidan jag hänvisat till tidigare:

ee-1096s.jpg Färgglatt får det gärna vara, snygg färg när man är lite (eller mycket) brun: ee-1301s.jpg

Snyggt herrmode kan du hitta !

Mabou visar sin stil här:

dscn1385.JPG

Mer att välja på finner du HÄR!

Tidigare blogginlägg (klickbara länkar):

*Afrikanskt mode

*Mabou ´s modevisning

*Ursäkta! Är det du som är Tonårsmorsa?

Alla bilder i detta inlägg är klickbara!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Nytt Afrika-mode 2008.

  1. Jag undrar om klänningarna hette något speciellt? Elr heter det bara klänning elr heter det tunika elr? :S 😀

  2. Maja: Jag har ingen aning om vad de heter på Svenska, men några av dem kallas kaftaner, men sedan finns det många olika namn på dem, beroende på i vilket land de görs och vilken modell de har. Det kanske finns engelska benämningar på sidan? Har inte kollat det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.