Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Internationella Kvinnodagen.

  1. Får jag ställa en fråga till dig utan att du blir sur?
    Du har aldrig länkat till min sida, och det gör mig inget, men är du ärlig i dina kommentarer??
    Vicke

  2. vicke: Klart jag inte blir sur! Jag har inte ens tänkt på det själv, klart du ska ha en länk, så ofta som jag besöker dig! 😉 Och ja, självklart tycker jag du verkar vara en toppen man, annars skulle jag inte ens kommentera hos dig. Jag besöker en massa bloggar, både såna jag gillar mycket och gillar mindre, men jag kommenterar inte alltid! Men dina bloggar är tänkvärda och jag tror dina bloggar avspeglar en schysst och bra man bakom dem! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.