Det finns de som är värre!

dsci000057-2.jpg

Isatou 14 ½. (Klicbar bild)

Det är inte så ofta jag bloggar om tokerier som Isatou hittar på. Det beror helt enkelt på att hon inte hittar på lika mycket tok som sina syskon. Men ibland händer även det…! Isatou åkte med två kompisar till sin farmor och övriga släktingar i Stockholm i Fredags. Jag vaknade nu på morgonen (vansinnigt tidigt) och såg att jag fått sms av henne:

”Mamma, mina kompisar åkte hem idag (läs Lördag) och de glömde lämna tillbaka mina pengar, så jag kommer inte hem i morgon. Är du ledig, så de kan komma och lämna till dig, så du kan sätta in på mitt konto?”

1. Nej, jag är inte ledig.

2. Det är tur jag har pengar ändå på mitt konto, så jag kan föra över innan jag går till jobbet.

3. Tur för dig att du har mig!

Nu är det väl ingen större katastrof eftersom det gäller Stockholm, som ändå är nära, värre var det med storasyster Binta härom sommaren, när hon fastnade i Göteborg (Klickbara länkar):

När man har två äldre systrar som, vad man än ställer till med, har gjort saker som är mycket värre, så är det rätt lätt att vara lillasyster och bara ställa till det ”lite grann”! Det finns ju alltid de som är värre!

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Det finns de som är värre!

  1. kanske e våra gambianska drag då. 😀 har tyvärr inte nå kort på mig när jag e liten bara hemma dåda.. fast jag är rätt så blek för att vara en halv gambian .. ja jag tittar in på din ibland jag med hehe 🙂 säger det samma och tackar 🙂

  2. Annette Keita : Har kollat dina bilder och ja, det är ni! 🙂

    Kanske är det det. Men jag tyckte inte du såg blekare ut på bilderna än mina barn. Utom Mabou och Binta just nu då, men de har ju precis varit i solen, så det är ju lite fusk! 😉 Kram!

  3. anonym : Jo, det är klart de hade kunnat och om jag inte kunnat föra över så hade jag ringt dem om det, men Isa själv är alldeles för försynt och blyg för att själv be om det för utom med mig eller sina syskon. men nu löste vi det ändå, tack och lov! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.