Inget schampo eller balsam…

I morse vaknade jag strax före klockan 06.00. Jag tog min morgonrock, en handduk och gick in i badrummet för att duscha. PRECIS när jag ställer ner foten i badkaret så ser jag att både schampo, balsam och duschkräm är borta. Jag behöver inte ens fråga vem det är. Jag bara vet att det är Jai. Eftersom hon inte sov hemma i natt så smsáde jag henne: ”hur kan du ta med dig saker som inte ens är dina?”

Svaret kom snabbt: ”Va? Vad har JAG tagit?”

Jag svarade kort: ”Schampo, balsam och duschkrämen!”

Inget svar. Mobilen var tyst som en mus. Ibland är tystnaden verkligen talande!

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Inget schampo eller balsam…

 1. Hejsan! Tack för alla tips du gav mig om min Gambia resa, det var helt otroligt! Helt underbara människor (men en hel del kulturkrockar) 😉 ..
  Jag håller på med ett skolarbete och undrar om du vet någon speciell händelse där samhället påverkats av ett politiskt beslut? 🙂

 2. Daniel Brahneborg: Oj, undra just vem som snott den? 🙂

  Maria: Oj, det låter toppenroligt!! Ang. skolarbetet, jag kan inte komma på något specifikt, annat än när nuvarande president (Yahya Jammeh) tog makten över tidigare president (Jawara), men det hände väl en helt del i och med det maktskiftet som ju var ganska spektakulärt i sig också! Sök på dessa personer och händelser, så får du säkert fram lite info. Kram och lycka till!

  Machuna: Det verkar vara något helt medfött hos tonårstjejer…! 😉

 3. hehe vad synd. Därför brukar jag alltid se till att det finns minst dubbel uppsättning av både schampo och balsam. Vi är tre ”tjejer” i familjen, mamma, jag (19 år) och syrran (13år)
  så ett tips: ha flera schampo och balsam, och det är inte slöseri för du komemr ju ändå använda dem förr eller senare 😉

  ha det bra

 4. Soulsister: Ja, det är just det jag blir! GALEN!! 😉

  S.E: Ja, vi brukar också ha en uppsättning i varje badrum, men nu när de renoverat det nedre så har jag tyckt vi klarade oss med en omgång i taget. Men nu är det dubbla uppsättningar igen. Men jag kan inte ha fler än en omgång i taget framme, i varje badrum, för då tror mina barn att de kan använda en flaska var till varje duschning. Det finns ju ändå mer…! 🙁 Ha det bra själv! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.