Flitig som en liten myra.

Idag var jag ledig från mitt jobb, jag hade bestämt mig för att sitta och skriva en massa saker. Jag lyckades verkligen!

Jag har i stort sett suttit och skrivit hela dagen. Vilket inte är så vanligt att jag lyckas med. Oftast kommer det en massa andra saker i vägen, när jag planerar att skriva, så det hinns aldrig med allt det jag vill. Men nu känner jag mig nöjd, för jag har hunnit mer än jag tänkt mig!

Naturligtvis underlättades det av att Mabou fortfarande är hos morfar i Värmland och att jag för en gångs skull inte planerad in tusen andra saker som jag brukar göra när jag är ledig!

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 reaktion på “Flitig som en liten myra.

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.