Flitig som en liten myra.

Idag var jag ledig från mitt jobb, jag hade bestämt mig för att sitta och skriva en massa saker. Jag lyckades verkligen!

Jag har i stort sett suttit och skrivit hela dagen. Vilket inte är så vanligt att jag lyckas med. Oftast kommer det en massa andra saker i vägen, när jag planerar att skriva, så det hinns aldrig med allt det jag vill. Men nu känner jag mig nöjd, för jag har hunnit mer än jag tänkt mig!

Naturligtvis underlättades det av att Mabou fortfarande är hos morfar i Värmland och att jag för en gångs skull inte planerad in tusen andra saker som jag brukar göra när jag är ledig!

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Flitig som en liten myra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.