Önskemål?

Jag tror jag bloggar om det allra mesta. Jag har suttit och gått igenom en hel del av mina gamla inlägg den sista veckan för ett projekt jag har och jag har verkligen lyckats blogga om allt mellan himmel och jord.

Naturligtvis med mina barn som huvudtema, men långt ifrån bara om dem. Nu tänkte jag ge alla er som faktiskt läser min blogg att få ge förslag på vilka ämnen ni gillar mest att läsa om.

Så ös bara på, inte för att jag har någon ”bloggtorka” just nu, men bara för att det är roligt att veta vad ni gillar att läsa om.

Jag vill gärna veta vad ni tycker!

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

21 svar på ”Önskemål?

 1. ohhh vad svårt. jag tyker det är väldigt roligt när du skriver om saker som hände när dom tre äldst var små. sen tycker jag dina inlägg om rasism har varit bra. sen finns det litegrejer som jag e nyfiken på och som jag skulle vilja veta men det kanske är för personligt men jag kan ju alltid fråga men hur kom det sig att du konverterade till islam och att du fick barn som så ung…var det planerat o så…kram

 2. Gillar när du berättar om roliga saker dina barn har gjort och sagt. Speciellt när de gör dig lite arg. Tex tar dina schampo flaskor osv. Skulle också vara kul att läsa om dina förlossningar kram

 3. Läser ändå allt du skriver så det spelar egentligen ingen roll.
  Ledsen att jag inte kan komma med något bättre svar.
  Vill i alla fall lämna en hälsning och önska dig en bra vecka.
  Hoppas ni har bättre väder än här i Medelpad.
  /Helena

 4. Jag läser din blogg för inläggen om dina två äldsta döttrar. Jag har skrattat många ggr åt vad dom har hittat på eller deras förklaringar till dig i efterhand. Tyvärr skriver du inte så mkt om det längre. Det duggade tätare med galna inlägg då Binta bodde hemma. Ha en bra dag!

 5. jag vill bara klargöra att jag inte vill bli ihopkopplad med ”jaminas” fråga. vet inte om hon missuppfattade vad jag menade…..vad jag menade var mer att du fattade väldigt stora beslut som ganska så ung och verkar ha levt ett otroligt händelserikt och spännande liv och jag var nyfiken på det. kram

 6. Hej Fatou.

  Jag heter Mari och är 26 år.
  Jag har följt din blogg från och till i ca. ett år.
  Jag har en pojke som heter Ebrima som är lika gammal som Mabou, som också har en gambiansk pappa.
  Därför tycker jag det är roligt att läsa om Mabous funderingar.

  Jag ser gärna några fler fräsiga frisyrbilder på Mabou (som kanske kan övertyga Ebrima att det är coolare med snagg än afro med en stor snaggad fläck mitt på huvudet, som han har klippt själv nyligen…)

  Igår blev jag utskälld av en bloggare för att jag kritiserade henne för att hon använde sig av ordet neger… Då gick jag in och tröstade mig på din blogg med att läsa dina kloka inlägg som handlade om detta och alla snälla kommentarer + dina smarta svar på de mindre smarta kommentarerna:-) KRAM

 7. Bry dig inte om Jamina.
  Elakhet bottnar ofta i att man är osäker o känner att man inte duger själv och därför måste ge sig på andra. Kram/Mari

 8. Soulsister: Ja, de är ju nästan jämngamla, vilket är roligt! Kram!

  sarah: Roligt med lite konkreta förslag! Jag ska försöka ha det i bakhuvudet när jag skriver! Nej, jag sammankopplar inte din kommentar med jamina (som jag för övrigt spammärkt då hon de senaste dagarna har kommit med påhopp på mina barn i min blogg, som jag inte tycker de förtjänar. Det finns de som bör skaffa sig ett eget liv!) Kram!

  Jag: Tack, ja, jag har suttit och gått igenom mina gamla bloggar de senaste dagarna och ska nog erkänna att en del av dessa bloggar du nämner, fick t.o.m. mig själv att skratta till ibland! 🙂 Kram!

  Helena: Roligt att du är en ”allätare”! Hälsa Medelpad från en f.d. Medelpading! 😉 Kram!

  Jenny: Jag håller med. Det var mycket mer ”blogg-material” när Binta bodde hemma, så nu får jag blanda ut med lite mer vardagliga inlägg också! Kram! 🙂

  Birsen : Tack! Jag måste faktiskt erkänna att det är just variationen i min blogg som gör att jag inte själv tröttnar på den! 🙂

  Kimmie: Toppen och varmt TACK! Det värmer att höra! Kram!

  mariebrima: Vad roligt, då känns det som vi har en hel del gemensamt (pojkar i samma ålder, uppfattningen om ordet neger, Gambia, barn som klipper sitt eget hår ibland…! 😉 )

  Ja, jag vet att det finns folk som inte orkar med att andra faktiskt har ett helt okej liv och därför gör allt för att göra deras liv sämre…! Tyvärr!

  Raderade dock kommentaren (och några andra som jag fått sista tiden) av samma person (jag kan ju jämföra IP-nummer eftersom jag har en egen domän) av hänsyn till mina barn, de förtjänar inte skit! Kram och ska hålla dina önskemål i huvudet! 🙂 Kram!

 9. Hej! Jag älskar alla dina inlägg som har med Gambia att göra, eftersom jag själv har anknytning dit. Dessutom verkar vi ha precis samma åsikter när det gäller Gambia, världen, rasism och annat. Det är jättekul! Kram från Monica.

 10. Monica: Toppen! Jättekul! Jag ska börja lägga upp länkar i listen högst upp på sidan med ”Gambia-tips”, så jag hoppas du kommer att finna ett och annat intressant där när det kommer igång! Kram!

 11. Pingback: Önskebloggen 3. (Videoklipp från Gambia) » Tonårsmorsa

 12. Pingback: Önskebloggen 4. » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] bloggen “Önskemål?” där ni fick önska vad jag ska blogga om, önskade Monica Gambia-relaterade […]

 2. […] mitt inlägg: “Önskemål?” bad jag om era önskemål för blogginlägg. Både “Jenny” och […]