Veckans krönika. (ALLTID fel kö)

dscn0086-2.JPG

Veckans kåseri/krönika har precis sänts i radion. För att lyssna kan du klicka HÄR!

Där de nu lagt ihop alla krönikor/kåserier och intervjun på ett och samma ställe! Praktiskt va?!! 😀

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Veckans krönika. (ALLTID fel kö)

  1. Va kul…. började med att lyssna på dagens program men upptäckte att klockan rusat iväg…måste iväg och öppna knuten en liten stund….. får lyssna vidare när vi kommer hem…. må så gott… kram…

  2. Marra: Ja, gör det när det passar! 🙂

    anne : Any time! Kram!

    vicke: Ja, det gick bättre denna gång, men nu är jag i stället lite självkritisk till att ämnet var trist…! 🙁 Nåja, man får lära sig av sina misstag! 😉 Tvätten, nu är jag inte med? Kram!

  3. Jag tycker dina krönikor är roliga men man märker att de blir bättre o bättre för varje gång. ska fortsätta lyssna på dej.

  4. katrin lind: Tack Katrin! Ja, det tycker faktiskt jag också! Faktum är att jag själv är min största kritiker. Varje gång jag lyssnar tänker jag: ”så där ska jag inte säga nästa gång, så där ska jag inte göra, de orden ska jag byta ut… etc” Därför hoppas jag de blir bättre och bättre i framtiden också! Kram!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.