Jag har ju haft rätt förut!

dsci000060-4.jpg

Isa 14 ½ (Klickbar bild)

Isatou praoar på Mc Donalds denna vecka. Varje dag kommer hon hem och klagar på att det är så tråkigt och jobbigt att moppa golv, torka bord och torka mest överallt…

Själv håller jag tummarna för att hon verkligen får LIDA denna vecka. Inte för att jag är elak eller en tyrann, utan helt enkelt för att jag minns vad min bästa väninna Sofie (hon som nu bor i Tanzania sa till mig en gång):

”Det var när jag sommarjobbade på en hamburgerrestaurang som jag bestämde mig för att utbilda mig och som jag insåg hur viktig utbildning är!”

Jag håller tummarna för att Isa sent ska glömma denna vecka! Jag har ju haft rätt förut! (Klickbar länk)

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Jag har ju haft rätt förut!

  1. Marra: Håller med vartenda ord du skriver, men som sagt; det gäller att se det från den ljusa sidan. 😉 Nästa vecka ska hon vara på en annan restaurang! 🙂 Kram!

  2. Jenna: Toppen! Så de som kommer som prao, slipper städningen då? Kram!

    Kimmie : Toppen!! Hoppas han får kämpa som bara den, så han kan komma hem och säga: ”Mamma, nu ska jag plugga ordentligt, så jag slipper kämpa så mycket när jag blir vuxen!” Bra, va?!! 😀

    menuette: Precis! Det är klart det är toppen att det finns folk som vill jobba på dessa ställen, men jag hoppas mina barn slipper kämpa så hårt för så låg lön, men naturligtvis tycker jag inte det är ”sämre” än något annat jobb. (Har själv jobbat på en liknande hamburgerestaurang när jag var 17 år) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.