De kan inte säga korv i Värmland!

bild00010.jpg

Mabou (Klickbar bild)

Vårat badrum på neder våningen har renoverats under en längre period och idag blev det slutligen klart! Det är så väldigt fint att jag bara vill gå och duscha! I morgon ska jag göra ordning på riktigt där inne och nu känns det som jag skulle vilja köpa en massa nya saker dit också!

Mabou som kom hem idag är överlycklig. Han vill också duscha. Alla här hemma är så lyckliga över det nya, klinker försedda badrummet att man tror de vunnit på Lotto! Nu ska de sätta igång med badrummet på övervåningen också. Det blir en massa byggjobb där med, men om det blir så fint uppe som det är nere, då är det ändå värt det!

När jag kom hem från jobbet idag hade Isa (14 ½) fixat en supergod kycklingsallad och Jai hade städat i ordning en del på neder våningen. Sånt gör en mamma glad! Mabou och morfar berättade om sin resa till Värmland:

Pappa: Sen skulle vi gå och handla korv med bröd på macken. Då beställde Mabou och sa ”en korv med bröd”. Sedan svarade kassörskan ”Körv” Mabou började gap skratta där de stod och sa: ”Morfar! Hon kan inte säga korv, hon säger körv!” Varpå kassörskan började gap skratta.

Nåja, allt var inte frid och fröjd efter Värmlandsresan, för pappa och våra andra släktingar har visst varit sjuka om vartannat hela veckan och när Mabou nu kom hem, så var han liiite för varm i pannan än vad som verkar bra! Så vi får väl se hur helgen blir? Kanske en ner bäddad kille man kan mysa och kolla film med?

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”De kan inte säga korv i Värmland!

 1. Synd om Mabou blir sjuk, Men jag sa det till honom att hålla sig undan för att inte bli smittad, då sa han:
  – Men mamma och jag har varit till doktorn och kollat mig så jag kan aldrig bli sjuk.. hehe 🙂

 2. Sandra 🙂 : Ja, fast du behöver inte oroa dig över att han ligger apatisk i sängen. Tvärt om. Han är mer vild än tam, som han brukar vara när han är sjuk. Så egentligen är det mig du ska tycka synd om! 😉

  Annars var det ju spännande att läkaren sagt att han är immun mot alla sjukdomar! Haha… 😀

 3. Han har ju rätt, dom kan ju inte säga korv där!! Kul att du är nöjd med badrummet, hoppas att det andra inte tar lika lång tid att fixa
  Vicke

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Men gladast är nog räven…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] pappa/groda kommer på besök i veckan från Värmlandsskogarna. Alla är glada, men gissa vem som är […]