Mina egna naglar.

bild-113.jpg

Jag har tidigare skrivit om min lycka över att efter ett helt liv som nagelbitare, (klickbart) äntligen ha fått långa naglar. Sedan bet jag ner dem. Igen. Och var sur. På mig själv. För att mina naglar såg förfärliga ut.

Så jag började använda lösnaglar igen (det är det enda sättet för mig att inte bita på dem). Den här gången har det tagit väldigt lång tid för mina egna att växa ut. Men NU har de kommit igång. Inte så väldigt långa ännu, men på god väg. I alla fall så pass långa att jag inte behöver ha lösnaglar längre.

Om några veckor till så blir det fransk manikyr och bling-bling stenar på mina naglar igen. Jag tror inte fransk manikyr är så väldigt inne längre, men det struntar jag i, för jag tycker det är ur-snyggt! Mina egna naglar. Långa, välmålade och framför allt ÄKTA! I just love it! 😀

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Mina egna naglar.

 1. Hosanna: *S* Sist jag handlade nagellack så blev det knallrött, mörkrött med glitter och lila. Men nu är det back to basic igen, lutar det åt. Om jag säger så här: alla man kan fästa på naglarna är klart godkänt! 😉 Kram!

 2. Superfin!!! Min egna är för svaga, så jag måste ha akryl som förstärkning..

  Klart du ska ha franskt, det är fortfarande inne.. visst har det blivit mer poppis med färger, franskt i färg etc.. men vanlig klassisk vit fransk är tidlöst! Funkar alltid!

  Kram

 3. Mrs Mulatt: Okej, låter betryggande. Jag känner att franskt är lite mindre uppseendeväckande till vardags, samtidigt som jag verkligen tycker att det är snyggast, även om det är kul att köra färg i bland också! Kram! 😉

  vicke: Nej, jag ska försöka låta bli! 🙂 Ska kolla din blogg! 😉

 4. En liten fråga. Jag har gått och gjort mina
  naglar ett tag men bestämde mig för att
  spara ut mina egna istället. Dock så får jag
  inte den franska manikyren att fästa så
  bra på mina egna naglar. Dom är fina någon
  dag sedan börjar det flagna. Har du några
  tipps att ge.. ?

 5. S: Hej! Jag använder Depend, först kör jag en grundning med t.ex. ett baslack från Depend (de har både små och stora flaskor, men jag brukar köpa de stora om de har.) Sedan har jag mallar till franskmanikyr, små månformade klisterlappar som jag lägger på spetsen och sedan målar med det vita lacket från depend. Jag målar en eller två lager, beroende på hur vitt jag vill ha det. Sedan, precis innan det torkar, lägger jag på några små bling-bling stenar. (de kan limmas, men det gör inte jag, för jag lägger på dem precis innan de torkar, sedan tar jag ett topplack och målar ovanpå.) Sedan målar jag alltså med topplacket.

  Det viktigaste är att man målar tunna lager och låter varje lager torka ordentligt. Jag har inga problem med flagningar, om jag inte använder händerna väldigt mycket, som att handdiska utan handskar, storstädar med händerna i diverse skurhinkar etc. Lycka till och hoppas det funkar lika bra för dig som för mig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.