Önskebloggen 7.

Jag tror jag fått med alla önskemål med denna, så det får bli den sista i serien ”Önskemål?”.

Denna sista Önskeblogg, kommer från de som önskade att jag skulle fortsätta skriva om blandade ämnen, som jag hittills gjort. Jag måste säga att det på sätt och vis var det mest glädjande önskemålet och jag tror att det är just det som fått mig att blogga så pass länge och inte känner att jag på långa vägar är på väg att sluta blogga.

När jag sitter och läser igenom delar av bloggen ibland (som när jag startade denna sida och satt och la in alla gamla inlägg på denna sida) så gladde det mig att se att jag berör många olika ämnen i min blogg. Så här kommer ett litet blandat urval, för er som vill läsa om olika teman, plockat från mina tidigare inlägg och sedan hoppas jag kunna fortsätta blogga blandat:

Önskemålen kom från; Soulsister, Sarah, Helena, Birsen, Kimmie, Marra och Monica. De flesta som önskade något, önskade att de fick läsa om flera ämnen och det är roligt att kunna bjuda på det och att det nu visade sig vara uppskattat.

Tidigare önskebloggar (Klickbara länkar) :

Till sist: TUSEN TACK till alla som kommenterade så fint och önskade en massa roliga saker att skriva!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.