Livet är så himla toppen!

angelgirl.bmp

Snart är det vår. Trodde jag. Sedan började snön yra överallt. Snön har fallit den största delen av dagen och jag är trött på snö, kyla och vinter. Jag vill att våren ska komma. Med värme, bara vägar (så det blir superlätt att cykla 🙂 ) och barnen i sandaler.

Apropå barn. Idag när jag kom hem från jobbet, tröttare än efter de flesta dagar, då jag oftast har en del energi kvar när jag kommer hem. Men idag var det alltså inte mycket av den varan! Då kom Mabou (6) springande emot mig vid dörren och kastade sig glatt i min famn: ”Ã…åååh, mamma, vad jag ÄSKAR dig!!” Sa han. Helt plötsligt så svämmade jag över av en massa energi på en gång. Ibland är livet så himla toppen!

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Livet är så himla toppen!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.