Livet är så himla toppen!

angelgirl.bmp

Snart är det vår. Trodde jag. Sedan började snön yra överallt. Snön har fallit den största delen av dagen och jag är trött på snö, kyla och vinter. Jag vill att våren ska komma. Med värme, bara vägar (så det blir superlätt att cykla 🙂 ) och barnen i sandaler.

Apropå barn. Idag när jag kom hem från jobbet, tröttare än efter de flesta dagar, då jag oftast har en del energi kvar när jag kommer hem. Men idag var det alltså inte mycket av den varan! Då kom Mabou (6) springande emot mig vid dörren och kastade sig glatt i min famn: ”Ã…åååh, mamma, vad jag ÄSKAR dig!!” Sa han. Helt plötsligt så svämmade jag över av en massa energi på en gång. Ibland är livet så himla toppen!

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Livet är så himla toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.