Olagligheter.

mabou-aker-cykel.jpg

Mabou, bak på min cykel.

Igår när jag och Mabou skulle till bowlingen, så blev det lite stressigt. Alla som har barn vet att man HELA TIDEN måste tänka på vad man gör och föregå med gott exempel. Det här borde inte vara något problem när man har fjärde barnet som är på väg att växa.

Men, som sagt, det blev lite stressigt igår, då vi (som vanligt) var lite sena. Mobilen ringde precis innan vi kom till ett trafikljus, mina kollegor undrade vart vi höll hus. När jag la på luren, tittade jag mig snabbt åt båda hållen, ingen bil så långt ögat nådde, så jag cyklade vidare…

Mabou: Mamma… du cyklade mot RÖTT!!

Jag: Oj, jag glömde… men jag tittade noga i alla fall och det kom ingen bil!

Mabou: Men tänk om någon annan såg och ringer till polisen nu…?!3_12_27v.gif

Jag: Oups! Det tänkte jag inte på, but I ´ll take the risk!

Nästa gång ska jag vara ett lika bra föredöme som jag brukar vara för min sexåring och vänta tills det blir grönt! Jag lovar!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.