Osportslig!

Jag och Mabou har varit på trevligheter ikväll. Vi var och bowlade med några av mina kollegor. Mabou tyckte det var jätteroligt!! Sist jag bowlade med mina kollegor (Klickbart) så var inte Mabou med, till hans eget stora förtret. Idag var han väldigt lycklig och slapp tjata om hur orättvist allt är.

Samma kollega som var med sist, var en lika dålig förlorare som förra gången! (Mer klickbart) 🙂 Vissa är så osportsliga och borde kanske ägna sig åt schack eller bygga pussel eller nå ´t i stället?! 😉

4_17_5.gif

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Osportslig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.