Sortera bajs.

Jag hade planerat att göra en massa spännande saken på kvällskvisten. Men först skulle jag bara kika i Keism ´s blogg. Där jag fann en liten, liten länk med en förödande rekommendation. Klicka HÄR! Sortera bajs gällde det och nu har jag slösat en MASSA tid på att sortera bajs på Internet.

Härmed utfärdas en varning för spelet ”Sortera bajs”. Du riskerar att inte få något vettigt gjort! Sorry Kei, måste nu bannlysa din blogg för alla mammor som har lätt att fastna för strateg-spel! Livsfarligt!!

Sa jag att jag fyllt 37 år?

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Sortera bajs.

  1. Men varför kollade jag din blogg NUDÃ…… nu pausar jag bara för och ”morra” på dig. Jag skulle ju iväg och har en tid och passa…men vadå jag hinner nog en omgång till

  2. Lisa: *S* Jag la ut den så jag inte ska vara ensam om att ödsla tid på ett spel…! 😉 Kram!

    Vb: Tetris, Bitch och nu Sortera Bajs. Helt underbara spel! Ibland funkar Pacman också! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.