Veckans radiokåseri 4. (Det kostar nästan ingenting…)

Veckans radiokåseri läste jag upp i morse i Upplandsradio.

Alla kåserier och intervjun kan du lyssna på HÄR!

I dagens kåseri berättar jag om en shoppingrunda på IKEA, i början av kåseriet berör jag även en annan, tidigare IKEA-runda, som jag bloggat om tidigare. Om den kan du läsa här: Helt jäkla hysteriskt!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Veckans radiokåseri 4. (Det kostar nästan ingenting…)

  1. hahhah det där lät som när Birsen är på Gekås. Jag ska bara åka dit för att köpa hygienartiklar tänker jag som kostar mig 2000 spänn. Allt kostar ju ingenting 😉

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.