Mabou lurade mig!

Igår morse när jag vaknade, skulle jag ta Mabou (6) till dagis eftersom jag hade en massa saker planerat. Mabou förklarade direkt att han hade ont i magen. Jag tänkte att jag skulle få ställa in allt planerat under dagen, men så snart han klivit ur sängen så var det som vanligt full fart på honom.

Det var inplanerat att en reporter och fotograf skulle komma hit från en lokaltidning och intervjua mig ang. bloggen och Mabou gjorde ganska snart klart för mig att han hört talas om det och därför velat vara hemma från dagis, som den linslus som han är. Jag börjar känna igen de här dragen hos honom nu.

Eftersom Mabou var frisk och inte sjuk, så planerade vi att han och Isa skulle åka med mig till Stockholm (där jag hade ett möte) och att de skulle vara hos min bror och hans sambo medan jag var på mötet. Efteråt planerade vi att gå och käka på Koh Phangan i Stockholm. Tyvärr visade det sig sedan att det var fullbokat där igår kväll, när vi ringde för att boka bord, så vi käkade till slut på ett annat ställe i stället.

Nåja, gårdagen blev trevlig och Mabou visade inte minsta symtom på sjukdom! 🙂

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.