Mitt liv med sex ord.

Metro skrev igår om en ny trend att beskriva sitt liv med sex kärnfulla ord. Jag såg att min favoritkomiker: Zinat Pirzadeh, 40 beskrivit sitt så här: Kriget. Flykten. Sönerna. Studie ­skulderna. Skrattet. Orden.

Jag tycker det är en vacker skildring med ord. Jag försökte tänka ut hur jag själv skulle beskriva mitt liv med sex ord och kom fram till följande: Sorg. Glädje. Barn. Gambia. Kärlek. Skriva.

Hur skulle du beskriva ditt liv med sex ord?

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

13 svar på ”Mitt liv med sex ord.

 1. Jag har sett samma annons fast i kvällsposten.
  Satt och funderade en liten stund, kom fram till att de e jättesvårt!
  Men kanske så här: ungmamma, kärlek, fighter, glädje, motgång, framgång.
  Jag tror det skulle beskriva ganska så bra!
  Ha en underbar afton!
  Kramar W

 2. Wivvi: Ã…åååh, fighter var jättebra, jag var på väg att skriva ”kämpe” men det lät såp högtravat så jag lät bli, men fighter lät ju precis lagom bra! 😉

  Falla: Lyckliga, lyckliga du! (Men Falla blev en rolig signatur! 😉 )

  Gunilla: Ja, se där! 🙂

  Birsen: Toppen!

  Mrs Mulatt: Det stämmer att dessa sex ord säger rätt mycket om en i alla fall! 🙂

 3. Avstår från de sex orden just nu, ville hälsa att min egen tonåring och halvgambiska dotter läst dig hela vägen tillbaks och var alldeles till sig efteråt. Hon har nog aldrig fastnat i nåt liknande datorkoma tidigare… 😉 Hon tyckte vi skulle bli kompisar, vi hade ju så mycket gemensamt. Kom inte så långt med mina försök att förklara att det nog ska mer till än ett intresse för en del av en kontinent, wolof, domoda-recept, mbalax (ndaga säger nog du kanske förresten..) och att man har samma färgställning på barnen för att utveckla en vänskap, men här har du iaf hennes kärleksförklaring via ombud! 😉

  Har förresten läst dig förut ibland men har guldfiskminne och glömmer kolla in på bloggar igen, om det inte är mina kompisar och de påminner (har du inte läst mig idag vavava?). Då hamnade jag här efter att ha googlat på nåt recept vill jag minnas.

  Ba beneen!

 4. vajlet: Vad roligt att vi har många gemensamma intressen och vad roligt att din dotter tagit sig tid och ork att läsa igenom hela min blogg, det är imponerande!! Dessutom är det en helt fantastisk kärleksförklaring!

  Visst kan det krävas både mer och ibland mindre för vänskap, men det är än rätt maffig början, eller hur?!! 😉 Kram och både du och dottern är välkomna tillbaka så ofta ni vill! 🙂

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou ´s Nyårskrönika del: 1

 6. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou´s Nyårskrönika del: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Och nykterhet. Vi diskuterade barns rätt till båda sina föräldrar på bloggen. Vi beskrev vårat liv med sex ord. Jag bevisade för Binta och Jai att mammor alltid har rätt!! Min kamera kom äntligen hem från […]

 2. […] Och nykterhet. Vi diskuterade barns rätt till båda sina föräldrar på bloggen. Vi beskrev vårat liv med sex ord. Jag bevisade för Binta och Jai att mammor alltid har rätt!! Min kamera kom äntligen hem från […]