Guldkant på tillvaron.

caraibe.jpg

Det är de små, små tingen som gör det! Sätter guldkant på tillvaron. Vardagslyx. Ensam hemma och duscha så länge jag vill. Ingen som ropar ”Mamma” eller ”skynda”. En lyxig duschkräm. En ny ögonbrynsnoppare. Min egen. Tid att noppa dem. En lyxig liten mörk chokladbit Caraibe. Ett nystädat hem. Nytvättad tvätt. Rena sängkläder.

Det är de där små, små tingen som gör det!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Guldkant på tillvaron.

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Ett helt onödigt inlägg om örhängen och hudkräm

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Ben & Jerry imponerar inte på mig…

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Ben & Jerry imponerar inte på mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] ifrån vardagen lite. Bara lite. Jag har skrivit om små guldkanter tidigare, bara såna där små, små guldkanter som gör att man orkar kliva ur sängen nästa gång mobilen ringer och idag bestämde jag mig för […]

  2. […] pröjsade 26 kronor, t-j-u-g-o-s-e-x-s-p-ä-n-n för en enda liten sketen glass. Tänkte på det där med vardagslyx. Tänkte också på att ett tvåliterspaket med Euroshoppers helt okej glass, kostar 10 spänn. […]

  3. […] pröjsade 26 kronor, t-j-u-g-o-s-e-x-s-p-ä-n-n för en enda liten sketen glass. Tänkte på det där med vardagslyx. Tänkte också på att ett tvåliterspaket med Euroshoppers helt okej glass, kostar 10 spänn. […]