Intervju i Uppsalatidningen.

Idag var jag med i Uppsalatidningen. Det var intervjun som gjordes tidigare i veckan och som Mabou lurade mig att han hade ont i magen, för att han hört ryktas om att det skulle komma en fotograf.

Jag brukar kalla Binta för familjens linslus, men det finns alltså en till! Men, om ni kollar i tidningen (ladda ner som PDF och kolla på sidan 4-5) så kan ni se att man typ inte ser Mabou alls…!

Nu är ju Mabou hos sin pappa i helgen, men det blir lite svårt för mig att förklara varför fotografen tog åtskilliga bilder, men han inte syns…! Med tanke på hur sur han varit tidigare då tidningsfotografer ägnat mer intresse av mig än honom, så vet jag att jag har det jag gör på Söndag när han kommer hem från sin pappa igen…!

Däremot var jag nyss på ett stort köpcentrum, där stod Uppsalatidningen i ett tidningsställ med en en löpsedel på. På löpsedeln var det en stor bild på både mig och Mabou där vi båda syns jättetydligt. Först tänkte jag fråga någon i affären om jag fick ta den och helt enkelt förklara läget. Men jag har ingen aning om vem som är ansvarig för dessa tidningsställ i ett stort köpcentrum?

Hur som helst, jag ska kolla på ICA om den finns och i så fall ska jag be om att få den nästa vecka när det kommit ut ett nytt nummer och de ändå ska slänga denna löpsedel. För Mabou ´s skull. För husfridens skull.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Intervju i Uppsalatidningen.

 1. Vilka märkliga vinklingar på fotona, det verkar mer som man vill framhäva taklampan och min och Isa ´s tapetsering av köksväggen. http://fatou.se/2007/07/26/home-makeover/ 😀

  Intervjun var annars bra!

  Men du, säg bara till där du såg löpet så får du det säkert. Annars kan du ju alltid höra med tidningen, såg att det hade egen distribution till tidningsställen, de har säkert någon över.

 2. lotta: Precis! Han syns inte alls och om jag känner honom rätt, så kommer han INTE bli så glad över det…! 😉

  Alter Ego: Ja, taklampan syns ju bra, så då ser du kanske att Mabou plockat ut några av ljusen och stoppat ner sina målade ägg sedan påsken också…?! Ja, tapeterna ser ju toppen ut i alla fall! Ja, jag ska försöka ordna det där med löpsedeln! 😉 Kram!

 3. Hej,

  Vad kul att du nämner mig. Jag blir alltid lika glad av dina superpositiva inlägg och att du nämner mig som en av dina favoriter, värmer. Plus att jag alltid blir lika glad när jag ser dig i tidningen. Plus att min presentation är sann i minsta detalj, någon dag ska jag skriva en förklaring til den.

  Kram på dig.
  N

 4. Nadja: Ja, din presentation är helt fantastisk!! Jag är verkligen glad att få nämna dig, för du har en toppen blogg och som sagt; en underbar presentation! 😉 Kram!

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Mabou linslus

 6. Pingback: Tonårsmorsa » Inte bara jag som är linslus…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] HÄR lyckades han övertyga mig om att han var sjuk, för att vara säker på att få träffa journalisten! […]

 2. […] I fredags när fotografen skulle komma hit, så hade ingen förvarnat om att de helst ville ha barnen med. Det händer rätt ofta att journalister glömmer meddela hur de vill ha bilderna när de skickar hem en fotograf. Ibland vill de bara ha mig med, men ibland vill de ha oss alla tillsammans och då brukar barnen få bestämma själva om de vill vara med eller inte. Isatou (15) vill ibland inte vara med, annars så vill de oftast vara med. Mabou kan verkligen KRIGA för att få vara med på bild. […]