Min kamera är ÄNTLIGEN tillbaka hos mig!

Äntligen är min kamera tillbaka hemma hos mig! I kameran låg resten av fotona och videoklippen från Binta ´s och Mabou ´s Gambia-resa. Binta blev genast upplivad när hon återsåg bilderna och klippen (men inte har hon lyft många fingrar för att kameran skulle komma tillbaka välbehållen igen…!) som de tog på sin resa för drygt en månad sedan.

Jag är också glad för det är en massa fina foton på barnen och på andra saker som jag tycker är roligt att se.

Det fanns ett särskilt motiv som gjorde mig särskilt glad. För er som följt min blogg länge vet att jag har en namne i Gambia, som då förstås heter Fatou. Sist jag skrev och lade ut bilder på henne var hon liten. Du kan läsa och kolla bilder HÄR! Om du läser den texten så förstår du nog varför jag är så stolt över henne. Nu har hon blivit något större. Och, om möjligt, ännu sötare. lilla-fatou-08.JPGmin-toma-fatou-2008.JPG(Alla bilder i denna blogg är klickbara)

Det fanns väldigt många badbilder i kameran, men eftersom jag inte gärna lägger ut mina barns bilder där de är väldigt avklädda, så kan jag inte lägga upp dem här. Men en härlig strandbild är jag bara tvungen att lägga in, för jag tycker den är så mysig och dessutom är den på ganska långt håll. Se hur vågorna drar andan ur dem. dscn1555.JPG

Binta, Mabou, Binta ´s fästman och en kusins kompis från Sverige.

dscn1451.JPGdscn1453.JPG

Boendet (hos släktingar) hörde jag inga klagomål på…! 😉 Inte heller utsikten:

dscn1499.JPG dscn1507.JPG

Det skulle inte jag heller göra om jag hade palmer och vackra, färgglada blommor som utsikt!

Djurlivet var också sevärt:

dscn1634.JPG dscn1657.JPG

Maten var det inte heller några klagomål på:

dscn1654.JPG

Ska jag vara helt ärlig, så var det nog inget de klagade på. Jo, förresten, Binta klagade på en objuden gäst de hade, hon ville inte bli granne med en slags ödla, så den gick en tragisk död till mötes: dscn1763.JPG

Mycket annat hann de också med. Lite fest, lite nattklubb, en konsert (med Youssou N ´dour) massor av hav, strand och pooler. Lite kultur och en del besökande av släktingar.

dscn1635.JPGdscn1878.JPGdscn1894.JPGdscn1563.JPG

En kulturell tillställning. En konsert på Stadium med Youssou N ´dour. Binta ute på nattklubb. En hotellpool.

dscn1727.JPGdscn1748.JPGdscn1747.JPG

Binta och fästmannen åker båt på Gambiafloden. Springande barn efter bilen. En reklampelare, alla sätt är bra utom de dåliga…! 😉

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Min kamera är ÄNTLIGEN tillbaka hos mig!

 1. Gud så härliga bilder. Va stor Fatou har blivit, Sist jag såg kort på henne så va hon en litn bäbis. Ojojoj vad tiden går fort…

 2. Mini-Fatou är helt bedårande söt! Vad jag längtar efter sommaren när jag ser dessa bilderna, jag tillbringade helgen i Stockholm och där höll man ju på att frysa häcken av sig. Fast det var iofs rätt kallt här nere i ”södern” oxå när vi kom hem idag! 😛 Kram

 3. Birsen: Ja, visst har hon?! Jag blev jätteförvånad när jag såg henne. Nu är hon ungen bebis längre, utan en stor fricka! 🙂

  Cel’Dara: Ja, det är nog kallare i Stockholm än Gambia i alla fall! Haha… Vi får hålla tummarna för lite värme! 😉 Kram!

 4. Kimmie: Ja, det ser så underbart ut att jag blir alldelens varm i hjärtat! 🙂

  vicke: Ja, hon växer så det knakar! Jag hoppas på att kunna åka i slutet av året, kanske November-December, men det är än så länge bara en dröm…! 🙂 Kram!

 5. Söt är hon allt, lilla Fatou. Fina bilder i övrigt med. Saknar de där ”underhållande, insiktsfullt, osv”-knapparna lite. Varför har du tagit bort dem?

 6. Melinda : Ja, hon är en riktig solstråle! ja, de där knapparna saknar jag också, men jag tog bort dem för att sidan blev trög och konstig och jag fick veta att det kunde bero på att jag hade så mycket ”extragrejer” på sidan! Kul att hade uppmärksamhet på förändringar! Kram!

 7. Pingback: Tonårsmorsa » Isa ska resa till Gambia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] tror jag hade mer resfeber än vad de hade. Även om Mabou (6) tvekade in i det sista, så hade de en helt fantastisk semester och besökande av släkt och […]