Slut på husfriden, tillbaks till glädjen i mitt liv!

januari08-161.jpg

Isa (14 ½) och Mabou (6). Klickbar bild.

Nu är den barnfria helgen snart slut och jag längtar redan massor efter barnen. Nåja, jag och Jai (snart 17) var faktiskt ute och käkade tillsammans igår. Men för övrigt har jag varit barnfri i alla fall.

Mabou är nu på fotbollsträning och Isa är på väg hem från sin farmor. Hon hade visst fått pengar av sin pappa att köpa nya jeans och en mobil från sin farmor, eftersom hennes egen pajade och det kunde nog behövas, för hennes gamla var rätt sliten och slut. Hon har också hunnit vara på fest med sin kusin, så hon verkar ha tagit tillvara bra på den gångna helgen.

Mabou har visst fått en kamera av sin pappa (som han tjatat om i över ett år).

Själv har jag gjort en del nytta, men mest har jag laddat batterierna och njutit, sovit ut och gjort allt utom att vara mamma. Nu är jag stark ända in i benmärgen och känner mig redo för nya friska tag. Fast jag är lite orolig över Mabou ´s reaktion när han får se tidningen och inser att han inte syns alls

Nåja, jag ska inte nämna hur många gånger jag spelat DENNA låt sedan jag återupptäckte den i natt på nätet (Youtube) och jag vet inte heller vad som är mest uppseendeväckande?

  1. Att jag blir så nostalgisk av att lyssna på den.
  2. Att jag spritter i hela kroppen när jag hör låten.
  3. Eller att videon är så otroligt fjantig att jag brister i skratt bara jag ser inledningen.

P.S. Om jag har riktigt tur så kan det hända att jag ÄNTLIGEN!! får tillbaka min kamera idag! Som jag längtat mer efter än jag längtat efter barnen! Haha… Nej, det var ett skämt! Jag LOVAR, det VAR ETT SKÄMT!! 😉

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.