Some old stuff…

south_45.jpg

Brenda Fassie 1964-2004. R.I.P.

Det finns en massa gammal bra musik som väcker en massa starka minnen. Här kommer en liten orgie av gamla godingar när jag vill väcka gamla minnen till liv:

Oj, det är nog bäst jag begränsar mig här, för annars finns risk att jag blir sittande här resten av natten… Vilken nostalgitripp jag haft! Även om ingen annan orkar lyssna igenom länkarna, så kommer jag själv definitivt få anledning att spela dem igen. Och igen…
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Some old stuff…

  1. Oj, vilka minnen vissa av de där låtarna har man dansat och gråtit till en hel del i sina yngre dagar…finns det nåt bättre än musik som får en att minnas och känna!! Hoppas allt är bra, kram kram

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Det rycker i Reggaetarmen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.