Ladda rejält innan du gör barn!

dscn1911.JPG

Mabou sex år (Klickbar bild)

Igår tittade Mabou på reklamen på TV ´n. Jag hörde att det var någon reklam för kommande program och att det skulle handla om förlossning. Jag tyckte de sa något i stil med: ”Som barnmorska måste man ladda innan man kommer till jobbet”.

Mabou satt tyst en stund. Sedan frågade han: ”Mamma! Måste man ladda sig innan man gör barn?”

Jag: Va?

Mabou: Ja, de sa det på TV. Man måste ladda sig innan man ska göra barn…!

Ibland gör han det inte lätt för mig att svara…! 😉

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Ladda rejält innan du gör barn!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou ´s Nyårskrönika del: 1

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou´s Nyårskrönika del: 1

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Mabou hade förlossningsfrågor. Det var 40 år sedan Martin Luther King blev mördad. Min bästa väninna (som nu flyttat hem […]

  2. […] Mabou hade förlossningsfrågor. Det var 40 år sedan Martin Luther King blev mördad. Min bästa väninna (som nu flyttat hem […]