Glassfrossa.

jordgubbsglass.gif

Om man är väldigt sugen på glass så kan man göra så här. Till lunchen på jobbet så köper man ett helt litet paket. Äter så mycket man vill från det. Sedan åker man hem och köper ett nytt paket på vägen hem, som man äter en bit ur och sedan bjuder resten av familjen på en bit var. Naturligtvis UTAN att nämna att man redan ätit massa glass på lunchen på jobbet. På så sätt så kan man få i sig precis så mycket glass man vill.Man kan också kalla det för glassfrossa.

Jag säger inte att jag gjort det, jag säger bara att MAN KAN!!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Glassfrossa.

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.