Glassfrossa.

jordgubbsglass.gif

Om man är väldigt sugen på glass så kan man göra så här. Till lunchen på jobbet så köper man ett helt litet paket. Äter så mycket man vill från det. Sedan åker man hem och köper ett nytt paket på vägen hem, som man äter en bit ur och sedan bjuder resten av familjen på en bit var. Naturligtvis UTAN att nämna att man redan ätit massa glass på lunchen på jobbet. På så sätt så kan man få i sig precis så mycket glass man vill.Man kan också kalla det för glassfrossa.

Jag säger inte att jag gjort det, jag säger bara att MAN KAN!!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Glassfrossa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.