Slutet gott-allting gott!

sl370733.JPG

Mabou (Klickbar bild)

Som jag skrev härom dagen så var Mabou (6 år) inte särskilt glad över att han inte syntes på bilden i tidningen där jag blev intervjuad. Jag mailade reportern och förklarade det hela. Hon förstod att han inte skulle bli så glad över att vara med på en bild han inte ens syntes på, men eftersom det var en stor bild på honom och mig på löpsedlarna så var reportern inte sämre än att hon postade en till honom. Nu är han glad igen och bilden hänger på hans vägg! Slutet gott, allting gott. Mabou är nöjd och glad och som den inflytelserika lilla kille han är här hemma så är det oftast så att om Mabou är glad här hemma, så är vi alla glada! 🙂

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.