Var nöjd med livet som vi lever här…

bears_205.gif

Ännu en vecka till ända. Ännu en helg i antågande. En helg med ledighet och kvalitetstid med familjen. Ibland är dessa stunder mer värda än andra. Ibland känner man hur man börjar räkna ner arbetsveckan redan från Onsdag. Den här veckan har varit så för mig. Jag började räkna ner redan i Onsdags. Att gå hem från jobbet idag, fredag eftermiddag var något av en gåva för mig. Jag behöver krama på barnen, jag behöver städa och tvätta och känna att jag gör nytta för de som står mig nära.

Jag har tidigare skrivit om perioder när hemmalivet gått mig på nerverna. När det känns näst intill som att gå på semester när jag lämnar mitt hem och går till jobbet. Just denna vecka har det känts helt tvärt om. Att få komma hem och slänga av sig arbetskläderna, få krypa ner i soffan och mysa med Mabou en stund och svara på alla hans miljoner frågor som aldrig tycks ta slut…

Att få gå och lägga mig i kväll, utan att ställa något alarm för att kliva upp i morgon bitti, det känns som en härlig dröm! Visst ska vi vara nöjda för det vi har i livet, men ibland är det omöjligt att inte uppskatta vissa saker mer än andra!

Önskar alla en riktigt vilsam och trevlig helg!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Var nöjd med livet som vi lever här…

  1. hej va härligt det lät. Själv aså jobbar jag hela helgen och så har jag knappt har tid med datorn så jag får l aläs amig upp till toppen på din blogg.
    Trevlig helg på er med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.