Dagens vårdos.

Började dagen med att röja. Slängde ner allt skit på golvet och började rensa, sakta men säkert. Sorterade tvätthögar som räckte ända upp till månen. Började tvätta. Brorsan, hans sambo, dottern Kornelia och sonen Kribban i huset kom på besök. Vi lunchade ihop och sedan tog vi en gemensam långpromenad ut i vårsolen till 4H-gården.

dscn1922.JPG

Ett säkert vårtecken, tussilago. (Alla bilder i denna blogg är klickbara)

dscn1928.JPG Isa (14 ½) på promenad. dscn1933.JPG Brorsan med familj. (Kribban, Karin, Brorsan och Kornelia.)

dscn1931.JPG Binta mötte upp på väg till 4H. dscn1985.JPG Mabou testar sitt vårskrik.

dscn1940.JPG Ett till säkert vårtecken; en tacka med sitt diande lamm… dscn1946.JPG Kossorna. dscn1956.JPGGetterna (varav en hoppat in i matboxen)

dscn1949.JPG En killing som föddes i Onsdags. dscn1952.JPG Och en liten nyfödd killing som föddes så sent som i morse!dscn1967.JPG Tuppen och hans lilla haren av höns. dscn1976.JPG Kaniner. dscn1984.JPG En ponny. dscn1975.JPG Och min lilla sötnos som inte alls blev glad när det väl var dags att gå hem igen.

Nu har jag fått dagens dos av våren. Tussilago, lammungar och besök av brorsan och hans familj, strålande sol och en massa glädje. Nu kommer den tristare delen av våren, det där med att tvätta fönsterna eftersom solstrålarna avslöjar allt…!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Dagens vårdos.

  1. Visste inte vart jag skulle posta detta så jag gör det här. Ville be om en tjänst.

    Vi hade en fruktansvärd upplevelse på lekpalatset i Järfälla för en tid sedan och jag skrev om det på min blogg. De besökte således bloggen och började skylla ifrån sig. Inlägget jag skrev ligger nu 5:a på Google när man söker på deras namn. Med några bra länkar till det inlägget kan jag nog komma upp i topp – och kanske få dem att kasta in handduken och börja tänka på kvaliten. Det var helt livsfarligt det stället.

    http://www.uddman.nu/blog/niclas/2008/03/lekpalatset-varfr-skall-det-vara-s-svrt.html

    Hoppas på din hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.