Fortsättning på vårstädningen.

Förra våren gick jag och köpte nya vårgardiner. Jag hittade ett par som jag tyckte mycket om. Sedan kom Alter Ego hem till mig och gjorde en total home make over bl.a. i mitt kök. Hon och Isa tapetserade om och gjorde det jättefint! Hon köpte även nya, fina gardiner som jag tycker jättemycket om. Så jag lät dem hänga kvar. Ska sanningen fram har jag inte nämnts byta sedan dess, för det blev så fint i köket. Men nu, när jag tvättat fönster och fönsterkarmar, skåpluckor etc. hela helgen, tyckte jag även det var dags att byta ut mina gardiner. (Klickbara bilder i detta inlägg)

dscn1989.JPG

Det roligaste med att sätta upp de nya gardinerna, var att de fortfarande känns nya, eftersom jag knappt hunnit haft dem uppe när Alter Ego bytte ut dem. Behöver jag säga att jag är jättenöjd med min helgstädning? Men som ni ser så tog det ganska lång tid att tvätta fönsterna. På den första bilden är det klart dagsljus, på den andra bilden är det mörkt ute och ganska sent på kvällen.

dscn1995.JPG

Nåja, det var ändå värt det och nu är det vardagsrummets tur att få en liten vårlyftning. Bjuder också på min favorit-vårdikt av Karin Boye; Ja visst gör det ont. (Klickbar länk)

Andra bloggar om: , , , , , , , ,
Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Fortsättning på vårstädningen.

  1. Ã…h, den dikten gillar jag också 🙂 Fotograferade faktiskt mina egna gardiner i mitt rum idag och tänkte lägga in dom i bloggen x) Men sen orkade jag inte föra över bilderna.. Fint i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.