Äntligen!

mailgooglecom.jpg

Sofie (Klickbar bild)

Jag har skrivit många gånger tidigare om min bästa vän Sofie som bor i Tanzania. Nu är hon äntligen, äntligen i Uppsala på besök. Hon är på väg hit just nu och det är så mycket jag har att säga henne och så mycket jag vill höra. Det var nu ett helt år sedan sist hon var i Sverige, så vi har en hel del att ta igen…

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Äntligen!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Nja, om hela sanningen ska fram…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] helt sant att jag träffade en barnmorska. Dock. Det är inte jag som är gravid. Det är däremot min bästa väninna Sofie. Ni kanske minns min väninna som i många år har bott i Kenya och Tanzania? Hon flyttade ju […]