Jag slutar aldrig att förvånas…

Gissa om jag blev förvånad när jag läste i Allt om Barn om mamman som födde vad hon trodde var tvillingar, men som sedan visade sig vara två syskon, som blivit till vid två helt separata tillfällen med flera veckors mellanrum.

Det framgår i artikeln att det händer en gång på miljonen, men jag hade inte ens hört talas om detta och visste inte ens att det var möjligt! Det innebär alltså även att man inte alls är ”skyddad” ens under en graviditet. Det betyder att man kan bli gravid, trots att man är gravid?! Otroligt, men tydligen sant?!! Man slutar aldrig att förvånas!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Jag slutar aldrig att förvånas…

  1. Hörde talas om en kvinna som fick ett vitt och ett svart barn samtidigt, de hade olika pappor. Men det hade väl tydligen gått väldigt kort mellan befruktningstillfällena. Detta var på TV på 80-talet när jag bodde i USA.

  2. Kimmie: Ja, det verkar ju stämma enl. artikeln jag länkat till. Jag hörde om en liknande sak som skedde i U.K. En vit kvinna som fick tvillingar; ett helt vitt och ett helt svart barn, men pappan var svart och mamman vit. De hade alltså ärvt varsin förälder. Men det var alltså en och samma pappa. Också en sådan där otrolig historia som man knappt tror är sann…! Kram!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.