Rött är jäkligt läckert!

more-woman-in-red.jpgsl370467.JPGbild-211.jpgdscn1999.JPGdscn1392.JPG

Jag, Binta (19), Jainaba (snart 17), Isatou (14 ½) och Mabou (6), alla i rött! (samtliga bilder klickbara)

Aftonbladets modesidor skriver idag att RÖTT är den nya modefärgen. Det är mycket sällan jag läser modesidor i tidningar och på nätet. Det jag snappar upp kommer oftast från omgivningen och då i första hand mina barn.

Av mina barn är det Binta (19) som är mest intresserad av mode och som har mest koll också. Det roliga med hennes modeintresse är att hon inte bara kollar in vad som är mest modernt, utan faktiskt vågar blanda in egen smak och tycke också. Jai (snart 17) har en del modekoll med följer inte modet slaviskt. Om det är utsvängde byxor som ”gäller” så håller hon sig till det och har inte insydda och tvärt om. Men hon är inte särskilt märkesfixerad, vilket är skönt. Isatou (14 ½) är den som kanske är minst modeintresserad, å andra sidan är det ganska viktigt för henne med kvalité. Hon köper hellre ett välkänt märke om hon vet att det är hållbart, även om det kostar mer än ett plagg utan märke. Mabou (6) är faktiskt mer intresserad av kläder än vad man kan tänka sig om en sexårig kille. Han blir glad över nya kläder och provar gärna och är väldigt bestämd med vilka kläder han trivs med och vilka han ”vägrar” sätta på sig.

Hur som helst, även om jag inte alls är särskilt insatt i modet och inte heller särkilt intresserad av det, så gläder det mig att RÖTT nu tycks vara vårens stora färg. Få klädfärger gör mig så glad som rött och få färger kan få en människa att ”skina upp” så mycket som färgen röd. Big up!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Rött är jäkligt läckert!

  1. Här är en till som är galen i rött. 🙂 B brukar skoja till det att jag älskar rött för jag är en oxe…
    Har varit dålig med att läsa din blogg pga jättejobb här hemma men nu ska jag hinna ikapp.

  2. Birsen: Ja, rött är toppen! Särskilt på våren när man är så trött på grått, svart och alla andra mörka färger, men så kommer man med t.ex. en röd topp som lyser upp tillvaron! Hoppas det går bra med allt jobb hemma! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.