Barns prioriteringar.

dscn0020.JPG

Mabou (Klickbar bild)

I går morse upptäckte Mabou att han hade många strumpor med hål i. Han ansåg att jag skulle åka iväg på min lunch och köpa nya strumpor. Sagt och gjort, på lunchen gick jag och köpte en uppsjö av nya strumpor, några kallingar och ett par nya jeans. Jeansen hade en kedja på, som det satt en liten plånbok med en minidöskalle på.

Mabou provade genast ut sina kläder och kollade in dem noga. När jag sedan frågade honom om han var nöjd med nya kläderna, svarade han: ”Ja, de var jättesnygga, men jag är mest nöjd med plånboken och kedjan.”

Med andra ord så hade jag kunnat komma undan med bara en kedja och en plånbok, om det inte vore för att jag visste att han var i behov av nya kläder. Barn har en fantastisk prioriteringsförmåga! 😉

Andra bloggar om: , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Barns prioriteringar.

  1. Cel’Dara: Absolut! Om jag också fattat det så hade jag sparat många sköna slantar…! 😀

    Matilda: Ja, jag har fortfarande inte förstått vad jag gjort för att förtjäna honom! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.