Barn ska leva och inte dö…


img_450470d11ece4.gif

En ros till Engla, som mist sitt liv. En hel bukett rosor till hennes mamma och andra nära som sörjer idag.

En ros till varje förälder som mist sitt barn av vilket skäl det än må vara.

”Ett liv, ett litet barn. Som fanns så nära men som nu inte finns kvar i livet. Kanske något vackrare, tryggare och bättre väntar på dig någon annanstans? Något som vi andra inte känner till? Vila i frid Engla och alla andra barn som tagits för tidigt från jorden!”

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Barn ska leva och inte dö…

 1. Engla, alltför tidigt blev ditt slut. Jag sörjer dig. Vet inte vem du var. Men hur kan någon göra detta mot ett barn???????
  Tänker på din mamma och andra anhöriga och vänner. Känner med er. Mina tårar rinner sakta mot den flod av tårar som forsar genom Sverige.

 2. Birsen: Ja, det är en tragedi ur alla synvinklar.

  Lena: Ja, livet blir nog tyvärr aldrig mer vad det varit för hennes anhöriga…! 🙁

  sanna: Jag hoppas Engla får vila i frid och att hon kanske kommer till Nangijala…

  Karin Sjöberg: Kan bara instämma i dina ord!

 3. jag läser om å om igen å sen tittar ja en extra gång på min lilla tös,,tänk om de hänt mig å min familj fy faan ….självklart e den lilla i nangijala å nu å har de bra,,de e de enda vi kan hoppas just nu ju ,,faaan att sånt bara ens kan hända ju !!!öka kostnader på psykvård så alla sinnes sjuka jääävlar hamnar där dom hör hemma å att dom upptäckts i tid,trodde sverige fatta redan vid anna lind ,,,men neee de ska väl till tio oskyldiga till!!!kanske om de vore reinfeldt dotter eller nåt då så kanske!!!!öka för fasen kostnader på allt i stället så alla upptäcks i tid ,,,,eller ska sverige buga å le å gå vidare nu??????

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou ´s Nyårskrönika del: 1

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou´s Nyårskrönika del: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] King blev mördad. Min bästa väninna (som nu flyttat hem igen) kom på Sverige-besök. Lilla Engla miste sitt liv i ett vansinnesdåd. Bildbevis på att jag får hem otroligt mycket på min cykel Gamla Bettan när jag är ute och […]

 2. […] King blev mördad. Min bästa väninna (som nu flyttat hem igen) kom på Sverige-besök. Lilla Engla miste sitt liv i ett vansinnesdåd. Bildbevis på att jag får hem otroligt mycket på min cykel Gamla Bettan när jag är ute och […]