Roligt test!

SvD har ett roligt test idag. Man ska testa om man är en optimistisk eller pessimistisk person. Att jag fick resultatet 90% optimist, är knappast något som förvånar mig. Jag får ofta höra att jag är en positiv person och även om jag också haft min beskärda del av problem och svårigheter i livet, så försöker jag att fokusera på det som faktiskt är positivt och gå vidare, med nya lärdomar, men utan att bli bitter.

Enligt SvD har det sina för- och nackdelar att vara en optimist och det ligger säkert en hel del i det, men samtidigt känner jag att det är gott för själen att försöka se saker ur ett optimistiskt perspektiv.

Är du en pessimist eller en optimist?

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Roligt test!

  1. black_ocean: Ja, jag tyckte också den stämde rätt skapligt. Men, som jag skrev i Olivias blogg i samma ämne: Det var tur jag inte gjorde testet när jag var tonåring, för då hade det blivit typ 100% pessimist! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.