Det finns alltid någon som är värre…

jag-o-binta-nar-hon-var-liten-2.jpg

Jag och min äldsta dotter Binta 1989. (Klickbar bild, observera den rosa ögonskuggan och blå mascaran. Hehe…)

Nej, jag visste att jag inte slog några ”rekord”, men var ändå medveten om att jag var en ung mamma när jag fick mitt första barn vid nyss fyllda 18 år, att jag sedan var trebarnsmamma vid 22 års ålder. Det var ungt. Det var svårt. Det var galet och det var underbart!

Men det ska förstås alltid finnas någon som är strået vassare. Nu är inte mamman jag tänker på bara strået vassare, utan ”vinner” med hästlängder. Må hon få allt stöd som går, för hon lär behöva det. Sju barn vid 17 års ålder. DET är helt otroligt!!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Det finns alltid någon som är värre…

  1. Veronika: Ja, verkligen otroligt! *Sitter med hakan i mitt knä!*

    vicke: Ja, hon var bara 14 när hon fick sin första som var sonen. Därefter två omgångar trilling-flickor! Kram!

  2. Melinda: Ja, sju barn vid 17 års ålder. Jag säger såhär: flickan har att göra de närmsta åren…! 😉 Ja, Binta var bara en liten plutt vid denna fotografering. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.